Kerstwandeling in Vilsteren

VILSTEREN – Op Tweede Kerstdag houdt de activiteitencommissie uit Vilsteren weer een ‘levende’ kerstwandeltocht, waarbij het kerstverhaal door vele spelers en figuranten wordt vertolkt.

De eerste groep vertrekt rond 17.00 uur vanuit De Vilsterij onder leiding van een verteller en de laatste groep start uiterlijk om 21.00 uur. De tocht duurt circa 60 minuten en iedereen kan deelnemen. Al dolend door de bossen rond Vilsteren zijn er koningen te zien, herders, engelen en soldaten. En uiteindelijk wordt er stilgestaan rondom de kerststal. Kaarten voor deelname aan deze wandeltocht kunnen uitsluitend gekocht worden op zaterdag 10 december in De Vilsterij (schuin achter de kerk) tussen 13.30 en 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.