Kerstviering senioren

DALFSEN – Op dinsdagmiddag 20 december is er een kerstviering van de Protestantse Gemeente voor senioren en andere belangstellenden in de Overkant. Het thema is ‘verlangen’, inlopen kan al vanaf 14.30 uur, waarna de viering om 15.00 uur begint. Naderhand is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Opgeven is noodzakelijk (graag vóór 17 december), dit kan bij Gea Pekkeriet, tel. 06-10850301 of bij Marian Bekedam, tel. 06-10538330. Indien men slecht ter been is, behoort ophalen en thuisbrengen tot de mogelijkheden, dit kan bij opgave worden doorgegeven. De dienst is overigens ook online te volgen via

www.kerkdienstgemist.nl

www.kerkomoep.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.