Kerstpakketten voor de Voedselbank

HARDENBERG/OMMEN – Vrijwilligers van de Voedselbank Hardenberg-Ommen roepen op om kerstpakketten of delen daarvan, die niet worden gebruikt te doneren. Zij kunnen het dan verdelen onder de cliënten die wekelijks een pakket ophalen.

Hendrik-Jan Pastink, voorzitter van de Voedselbank Hardenberg-Ommen: “Veel van onze 800 cliënten krijgen geen kerstpakket of überhaupt een extraatje in december. Wij zorgen sowieso dat elk gezin een kerstpakket krijgt in de week voor de kerst en met hulp van sponsoren ook extra producten, om zo een leuk kerstmaal te kunnen verzorgen. Daarnaast zamelen wij kerstpakketten in. Die producten, vaak zijn dat luxeproducten, verdelen we de weken erna ook weer. Zo hebben onze cliënten er nog weken plezier van.” Pastink doet een oproep aan iedereen die wat overhoudt: “Mocht u delen van uw pakket nou niet nodig hebben, dan kunnen wij die producten goed gebruiken. Dat geldt ook voor andere lang houdbare producten. Wij verdelen de etenswaren dan onder de cliënten die wekelijks een pakket komen halen.”

Waar en wanneer

In Hardenberg kunnen producten en kerstpakketten elke week ingeleverd worden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur bij de Voedselbank aan de Nijverheidsstraat 2. Of tot en met 23 december tijdens kantooruren in de hal van het gemeentehuis van Hardenberg.
In Ommen kan het inleveren van kerstpakketten aan de Merelstraat 84 op vrijdag 23 december en woensdag 28 december tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 17.00 en 20.00 uur.
Een afspraak maken om een pakket te laten halen in Ommen kan ook, door even te bellen met 06-48765732. In Hardenberg kan dat ook door een mailtje te sturen naar info@voedselbank-hardenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.