Kerstmarkt SOVO

OMMEN – De Stichting Ommen voor Oekraïne houdt ook deze week nog een ‘kerstmarkt’ met de verkoop van kerstbakjes, grafstukken, knijpertjes ( zolang de voorraad strekt) en kerstmateriaal. Dit vindt plaats in het depot aan de Haven Oost op 14, 15 en 16 december van 13.00 uur tot 16.00 uur en op 17 december van 9.00 tot 15.00 uur. Vele vrijwilligers zijn dan ook bezig om kerstbakjes te maken.

Omdat de nood nog altijd erg hoog is in Oekraïne hoopt SOVO dat ook velen meedoen met de actie ‘schoenendoos voor kinderen in Oekraïne’. Artikelen die in een schoenendoos gestopt kunnen worden zijn onder meer: pakjes/blikjes drinken, ontbijtkoek, liga, cup a soup, noodles, blikjes leverpastei/ knakworst/mandarijnen een waxinelichtje een knuffel en/of een mooie kaart/tekening. De doos is in te leveren tijdens de openingstijden van de kerstmarkt. Vanwege het uitvallen van de stroom is er ook behoefte aan kaarsen, hoofdlampjes, zaklampjes met batterijen enz. Alles komt via de contactpersoon van SOVO op de juiste plek van bestemming.

Omdat de stichting op korte termijn het depot moet verlaten in verband met nieuwbouw aan de Haven Oost, is zij op zoek naar een andere locatie. Tips zijn welkom via tel 06-24971383 of 06-12613437.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.