Kerstfestijn met ‘levende’ kerststal

DALFSEN – Op de kerstmarkt die (vrijdag 16 december en) zaterdag 17 december in het centrum van Dalfsen wordt gehouden, staat ook een ‘levende’ kerststal met Jozef en Maria en hun kindje Jezus. Engelen, herders en wijzen lopen rond, zodat het kerstverhaal zich voor onze ogen afspeelt. Naast de stal staat een kraam van de gezamenlijke kerken. Vrijwilligers hebben cake en koek gebakken en dat wordt (gratis) gepresenteerd bij een kopje koffie, thee of limonade. Er is gelegenheid een praatje te maken over de betekenis van kerst. Er zijn brochures met de kerstboodschap en er staat een box met bijbeltjes in verschillende talen o.a. in het Nederlands, Engels, Duits, Arabisch, en Oekraïens (Nieuwe Testament). Wie belangstelling heeft mag zo’n bijbeltje gratis meenemen. Er zijn ook Oekraïense kinderkleurbijbels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.