Kerstconcert Con Amore met Voices

0245483_Con_Amore_B_1.jpg
.

LEMELERVELD – Gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld verzorgt op zondag 18 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Heilig Hart Kerk in Lemelerveld. Gastkoor tijdens dit concert is het koor Voices uit Lemelerveld onder leiding van dirigente Mieke Bruins.

Con Amore wordt begeleid door het Harderwijks Strijkorkest en Bert Bootsma op piano en orgel. Yvonne Boerdam treedt op als soliste. Op het programma staat onder andere werk van Joseph Joseph Haydn, het ‘Magnificat’ van Cimarosa en carols zoals ‘Christmas Sanctus’ en ‘O Little Town of Bethlehem’. Het concert wordt, zoals gebruikelijk, afgesloten met het lied ‘Joy to the world’. Dit alles onder leiding van dirigent Wim van Lenthe. Aanvang is om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte bij de uitgang.

Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.