Kerst Singin in de Grote Kerk

DALFSEN – Op kerstavond, zaterdag 24 december, is er om 19.00 uur een Kerst Singin in de Grote Kerk in Dalfsen. Het belooft een gevarieerde en sfeervolle viering te worden met verschillende soorten kerstliederen: bekende kerstklassiekers, moderne kerstliederen en ook enkele kerstliederen speciaal voor de kinderen. Daarnaast zijn er meerdere solo’s van het koor. De liederen worden tijdens de dienst begeleid door een speciaal hiervoor samengesteld koor en een muziekgroep die dit jaar bestaat uit: Maurice Compagner (vleugel), Bert Pekkeriet (djemb√©), Leonardo van Lenthe (viool), Iris Meerveld (dwarsfluit), Naomi Bos (dwarsfluit), Marlissa Dijk (dwarsfluit), Jan Kramer (gitaar) en Edwin Vetkamp (basgitaar). De dienst wordt ook live uitgezonden via

www.kerkdienstgemist.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.