Jongenskoor Dalfsen treedt op met Christmas Carols

0245532_jongenskoor_dalfsen.jpg
.

(Advertorial)

REGIO – De mooiste Engelse Christmas Carols uitgevoerd door een uniek jongenskoor op zeer sfeervolle locaties. Het Jongenskoor Dalfsen gaat er weer helemaal voor!

Na het geweldige optreden op 27 november in de Dominicanenkerk in Zwolle, verzorgt het jongenskoor op zondag 11 december om 15.00 uur een concert in de prachtige, intieme St. Willibrorduskerk in Vilsteren. Verschillende jongenssolisten laten zich horen in een zeer afwisselend programma. Op 17 december reizen ze af naar Hengelo, waar om 19.30 uur in de Kristalkerk het Festival of Nine Lessons and Carols plaatsvindt, een in Nederland inmiddels erg geliefde vorm van kerstviering. Dan op 18 december vertolkt het koor om 16.00 uur naast Christmas Carols een aantal Anthems in de imposante Basiliek van de Heilige Kruisverheffing te Raalte. En als grote afsluiter wordt het traditionele Festival of Lessons and Carols op 23 december gehouden in de Grote Kerk in Dalfsen. Hier zijn net als andere jaren, vanwege de grote belangstelling, twee uitvoeringen: om 16.30 en om 19.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website, zie

www.jongenskoordalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.