Gratis bijeenkomst voor mensen met (door)slaapproblemen

OMMEN – Op donderdag 9 februari vindt er een bijeenkomst plaats in De Kern met het onderwerp ‘Wat als slapen niet vanzelfsprekend is’.

Wij slapen ongeveer een derde van ons leven en zien slapen vaak als iets vanzelfsprekends. Dat dit laatste niet het geval is, blijkt wel uit cijfers. Bijna een kwart van de Nederlanders geeft aan slaapproblemen te hebben. Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Je wordt prikkelbaarder, krijgt concentratieproblemen en het onthouden wordt lastiger.

Inzicht en tips

Voor volwassenen die moeite hebben met inslapen en/of doorslapen houdt Vitaal Vechtdal in samenwerking met Impluz deze gratis bijeenkomst. Aanwezigen krijgen inzicht in het effect van slaaptekort op het lichaam, men krijgt tips om beter te slapen en men gaat actief ervaren hoe oefeningen kunnen helpen bij het inslapen.
Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van Vitaal Vechtdal.

www.vitaalvechtdal.nl/slaap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.