FC Ommen zet stappen in verduurzamen accommodatie

0246736_FC_Ommen_-_energie.jpg
.

OMMEN – Voetbalclub FC Ommen heeft een grote stap gezet in het verduurzamen van haar onderkomen. Dit was bittere noodzaak in verband met de torenhoge energiekosten. Onlangs is de warmwatervoorziening van het clubhuis vervangen door een energiezuinige installatie, geïnstalleerd door ‘gouden sponsor’ Installatietechniek Groen.

Begin december werd een begin gemaakt met de aanleg en installatie van ledverlichting op de masten rondom de velden. Opnieuw een aanzienlijke verlaging van onze energiekosten. Eén en ander is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het lokaal Coöperatiefonds van Rabobank Vaart & Vechtstreek van 15.000 euro en van de gemeente Ommen van 25.000 euro. De Rabobank ondersteunt lokale maatschappelijke initiatieven, zoals energiereductie, energiezuinig ondernemen en verduurzamen van bedrijfsgebouwen. Ook de gemeente Ommen heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Directeur Joram Maan, Wouter Steen (ledenraad) en Sandra Huzen (financieel adviseur) van Rabobank Vaart & Vechtstreek en wethouder Alice van den Nieuwboer van de gemeente Ommen overhandigden de cheque aan Harry Wassens en Age Koster, bestuursleden van FC Ommen.

FC Ommen is vanuit haar maatschappelijke positie vanzelfsprekend uitermate content met bovengenoemde bijdragen.

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.