Een bruisend centrum tijdens het Dalfser Kerstfestijn

0246771_IMG7223.JPG
Goed bezochte kerstmarkt met sfeervolle aankleding en diverse activiteiten afgelopen weekeinde in de straten van Dalfsen.

DALFSEN – De feestverlichting in de winkelstraten, de kerstboom op het Kerkplein, de blokhutten en marktkramen en al dat dennengroen zorgden voor de juiste sfeer op het drukbezochte Kerstfestijn afgelopen weekeinde in Dalfsen. Het centrum bruiste..!

Er waren veel activiteiten in de Prinsenstraat, in de Wilhelminastraat en rondom het Kerkplein. Het rad van avontuur draaide als vanouds en er waren veel optredens van onder meer muziekvereniging Excelsior en popkoor 4EverYoung. Ook de leden van de midwinterhoorn bloasgroep lieten hun zelfgebouwde hoorns schallen. Veel bekijks had de ‘levende’ kerststal op het Kerkplein. Ook deden veel bezoekers mee met de activiteiten van Scouting Dalfsen. Tussen de bezoekers door reed de kersttrein die menigeen een plezierig en vrolijk ritje bezorgde. De kerstmarkt was er om lekker te snuffelen en men kon genieten van hapje en een drankje en dat alles georganiseerd door Ondernemend Dalfsen die, ondanks de kou, zeer tevreden was met het aantal bezoekers.

 

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.