Edwin Evers Band naar Bostheater Ommen met nieuwe show

OMMEN – In de zomer van 2022 was de 80’s Tour van de Edwin Evers Band in Bostheater Ommen een enorm succes. De twee optredens waren in een mum van tijd uitverkocht. De wisselwerking tussen band en gehoor was geweldig. Het publiek had er zin in en dat sloeg over op band. En omgekeerd. Het gezelschap rond oud-deejay en Hardenberger Edwin Evers heeft niet stilgezeten en werd overspoeld met tips van eveneens daverende hits uit de jaren tachtig. Nummers die de band nog niet heeft kunnen doen, komen terug in de 80’s Tour Part 2. Met nieuwe songs en een compleet nieuwe show komt Evers met zijn gevolg ook in 2023 naar het amfitheater, gelegen pal onder de top van de ‘Heilige Berg van Ommen’ voor twee optredens. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023 is het zover.

De kaartverkoop voor vrijdag 30 juni start op woensdag 21 december 10:00 via
www.bostheaterommen.nl/events/0630-edwin-evers-band

De kaartverkoop voor zaterdag 1 juli start op woensdag 21 december 10:00 via
www.bostheaterommen.nl/events/0701-edwin-evers-band

 

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.