Ds. Hans Schipper met emeritaat

DALFSEN – Vanaf 1988 heeft Ds. Hans Schipper in Andel, Hardenberg, Ommen, Bruchterveld en in Dalfsen/Oudleusen predikant mogen zijn. In deze ongeveer 35 jaar heeft hij naast zijn kerk bestuurlijke en pastorale taken, in vele diensten voor mogen gaan. Ook heeft Hans, door Baalderborg, zich kunnen ontwikkelen als pastor voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met zijn vrouw Siebrig volgde hij de rivier de Vecht stroomafwaarts om vervolgens neer te strijken in de pastorie voor de melkfabriek. De Protestantse Gemeente Dalfsen (PGD) zal het emeritaat van Ds. Hans Schipper niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit als dank voor de goede afgelopen tien jaar, die de (kerkelijke) gemeente in Dalfsen, met Hans en zijn vrouw hebben beleefd. Op zondag 15 januari om 14.30 uur is er een feestelijke en officiële dienst in de Grote Kerk van Dalfsen waarin Hans officieel afscheid zal nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.