Diabetes Fonds dankbaar voor mooie opbrengst

OMMEN – In de eerste week van november gingen een kleine 200 vrijwilligers in de gemeente Ommen op pad voor het Diabetes Fonds. Gezamenlijk haalden zij het mooie bedrag van 7.343 euro op, een evenaring van vorig jaar. Het opgehaalde geld gaat naar onderzoek om diabetes te genezen, beter te behandelen of te voorkomen. Het merendeel van de donaties kwam op de vertrouwde manier binnen via de collectebus, maar in toenemende mate ook via het scannen van de QR-code; dit jaar bijna 1.000 euro van het totaalbedrag.
De organisatie van de afdeling Ommen van het Diabetes Fonds is zeer content met het eindresultaat – juist in deze voor velen lastige tijden – en dankt alle collectanten, de inwoners en de vele ondernemers in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.