De Spil presenteert Top 2000-avond met live-optredens

NIEUWLEUSEN – Na twee jaar gedwongen afwezigheid zet Kulturhus de Spil in Nieuwleusen de traditie van een avondje Top 2000 voort.

Op donderdagavond 29 december is het zover. Dan wordt er in De Spil een avondvullend programma gepresenteerd rond de landelijke Top 2000, zoals die ook wordt uitgezonden door NPO Radio 2. Hiervoor hebben De Spil, streekomroep Vechtdal FM en het Grammofoonmuseum opnieuw de handen ineengeslagen.

Achtergrondinfo

De opzet is iets anders dan de eerste keren. Ditmaal zorgen drie rock/coverbands uit de regio, waaronder Never be clever en Six of one voor optredens van telkens een half uur, waarin ze steeds een handjevol nummers spelen uit de Top 2000 (of nummers die hieraan gelieerd zijn). Uiteraard is het Top 2000-café aangekleed in de sfeer van dit programma. DJ’s en muziekkenners Erik van den Berg, Rick Malipard en Hans Keesmaat geven tussen de bedrijven door achtergrondinformatie over de bands en muzikanten.
De Top 2000-avond in De Spil duurt van 20.00 tot 00.00 uur. Kaarten à 8,50 euro zijn vanaf heden verkrijgbaar in de voorverkoop. Online via de website www.despilnieuwleusen.nl maar ook in De Spil. Op de avond zelf zijn er – indien nog voorradig – ook kaarten verkrijgbaar. De entree bedraagt dan 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.