De BiebApp: lenen zonder abonnement

OMMEN – In de vestigingen van Bibliotheek Salland kan iedereen vanaf 1 januari 2023 boeken lenen, zonder lid te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp op de smartphone kunnen belangstellenden een boek scannen en betaalt men 2 euro per uitlening.

De BiebApp is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. De eerste twee uitleningen zijn gratis. Na registratie kan er direct worden geleend in de vestigingen van Bibliotheek Salland. De medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg.
Sabine Tielenius Kruythoff, directeur-bestuurder van Bibliotheek Salland zegt: “In onze vestigingen in Raalte, Ommen, Heino, Olst en Wijhe zijn de werk- en studieplekken en de leestafel zeer geliefd. Er zitten altijd mensen in de bibliotheek te werken, te studeren of een krant te lezen en die zijn lang niet allemaal lid van de bibliotheek. Niet iedereen wil vastzitten aan lidmaatschappen en betaalt liever voor wat hij echt gebruikt. Voor deze doelgroep is de BiebApp ideaal. Daar komt bij dat we steeds meer zaken met onze telefoon regelen. Doordat we meegaan met die ontwikkelingen, blijven we als bibliotheek altijd dichtbij, voor iedereen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.