Buurtbus Vilsteren (568) krijgt een nieuwe bus

VILSTEREN РDe bus waarmee Buurtbus Vilsteren rijdt wordt vernieuwd. De nieuwe bus, een VW Crafter heeft een iets lagere en bredere instap en is daardoor nog toegankelijker. Verder is het inchecken aangepast en voorbereid op de toekomst. De 40 vrijwillige chauffeurs hebben een uitgebreide technische en praktische instructie gekregen voor deze bus evenals voor de apparatuur t.b.v. het in- en uitchecken. De route en de tijden blijven gelijk, hiermee blijven de goede aansluitingen met de trein vanaf Ommen en Dalfsen gewaarborgd. Belangstellenden die chauffeur willen worden op de buurtbus kunnen contact opnemen via info@buurtbusvilsteren.nl. Zie ook

9292.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.