Bostheater Ommen opent overdonderend met The Dirty Daddies

0246107_Dirty_Daddies.jpg
.

OMMEN – Je hebt binnenkomers en binnenkomers! Zo dan, de binnenkomer van Bostheater Ommen voor het nieuwe jaar is geen vuurpijl, maar een alles overrompelend bombardement! The Dirty Daddies komen naar Ommen.

Op vrijdag 7 juli. De donder en bliksem begint om half negen ’s avonds. The Dirty Daddie dus. En wat spelen die dan? Covers! Maar ho, ho, wacht even. The Dirty Daddies zijn next level. Een coverband 2.0. Van de grond gekomen in het najaar van 2012 en sindsdien onafgebroken toerend door gans Nederland. Of eh wat zeg ik: tot ver buiten de landsgrenzen. De zeven van onder tot boven getatoeëerde bandleden zijn volledig in het wit gekleed en staan bekend om hun medleys waarbij de climaxen uit bestaande nummers tot overdonderende songs zijn versmolten. Hits van onder meer Bon Jovi, AC/DC, The Beatles, Eminem, Spin Doctors, Toto, Van Halen en John Farnham worden hooguit een minuut opgevoerd, dan volgt de volgende track. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max-instelling’ en de ‘120 hits in 120 minuten-aanpak’ zijn de zeven stuiterballen geliefde gasten in feesttenten, op festivals en in clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikale explosie, waar je dagenlang van moet worden bijgekomen.

Torenhoge standaard

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de zes jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende, energieke show van de witte brigade is onmogelijk te evenaren, alles onder het mom ‘We give love a band name!’ Het enthousiasme van de band en hun spectaculaire optredens, op onder andere Concert at SEA, Zwarte Cross, Pinkpop, AFAS Live, RTL Late Night plus een ellenlange lijst aan clubtours, werkt zo aanstekelijk dat het onmogelijk is om stil te blijven zitten.
De kaartverkoop voor dit concert is gestart op vrijdag 9 december. Check de website

www.bostheaterommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.