Boerenmarkt in kerstsfeer

0246131_boerenmarkt_2019-01-19_08.jpg
.

VILSTEREN – Op 17 december is de Boerenmarkt in Vilsteren geheel ondergedompeld in kerstsfeer. De kramen liggen vol met heerlijke en eerlijke producten, waaronder wild. Het kopen op de Boerenmarkt betekent kwalitatief goede producten aanschaffen en tegelijkertijd steun aan de boeren. Deze zaterdag is er ook een muzikaal optreden van het Zwolse a-capella koor Multiple Voices en laten de midwinterhoornblazers van zich horen. De markt is er iedere derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer info en de lijst van deelnemers op

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.