Bijna tachtig reacties op campagne voor brandweervrijwilligers

REGIO – De wervingscampagne ‘#watdoejijover4minuten’ was een groot succes! Van 17 oktober tot 20 november solliciteerden bijna tachtig mensen naar de functie van brandweervrijwilliger in Veiligheidsregio IJsselland. De komende weken krijgen zij te horen of ze door mogen naar het selectietraject.
De sollicitanten die voldoen aan de voorwaarden, hebben inmiddels een kennismakingsgesprek gehad. Op basis van dit gesprek mogen de geselecteerde kandidaten deelnemen aan de selectiedag. Na de definitieve selectie doen de overgebleven kandidaten een aanstellingskeuring om te kijken of zij echt geschikt zijn als brandweervrijwilliger. Als de kandidaat de hele selectieprocedure goed doorloopt, wordt hij of zij aangesteld en aangemeld voor de tweejarige opleiding Manschap.
Dit jaar zocht de brandweer vrijwilligers voor 26 posten, onder andere in Dalfsen, Heeten, Heino, Luttenberg, Olst, Ommen, Welsum, Wesepe en Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.