Angels Army biedt bewoners Hof van Dalfsen een huifkartocht

0246745_Huifkar_Belsenspan.jpg
.

DALFSEN – Drie leden van de Angels Army – te weten Noud, Evy en Niels – hebben een huifkartocht geregeld voor de bewoners van de tijdelijke opvang in het Hof van Dalfsen.

Donderdag 22 december wordt er in kerstsfeer een tocht gemaakt met een grote huifkar van ’t Belsenspan (fam. Hulsman) door Dalfsen en omgeving.

Voor kinderen en ouders

De drie brugklassers van het Agnietencollege wilden graag iets doen voor kinderen die normaal gesproken niet veel uitjes hebben en wel wat afleiding kunnen gebruiken. Uiteindelijk kwamen ze met hun idee bij de opvang voor vluchtelingen terecht. Een huifkartocht (verwarmd) voor kinderen en ouders, hoe mooi kan dat zijn? De leerlingen van het Agnieten College reserveerden een huifkar bij de familie Hulsman in Dalfsen en hopen lokale ondernemers enthousiast te krijgen voor wat eten en drinken voor onderweg. De huifkar wordt donderdagmiddag 22 decmber rond 14.30 uur versierd bij het Hof van Dalfsen, waarna de tocht om 15.00 uur van start gaat.
Angels Army is een project voor alle eerstejaars van het Agnieten College en heeft als doel om daar waar mogelijk wat licht te brengen in deze donkere tijd. Het is het tweede jaar dat de verschillende brigades van de Angels Army actief zijn in de regio Nieuwleusen en Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.