Aanleveren berichten Oprechte Dalfser Courant

DALFSEN – Het is weer december en dit betekent een overvloed aan kerst- en nieuwjaarsactiviteiten. Als u uw activiteit in de Oprechte Dalfser Courant wilt, raden we u aan om aankondigingen tijdig in te sturen. Dat betekent uiterlijk de vrijdagochtend voor de eerstvolgende Dalfser Courant. Die deadline geldt overigens altijd wat betreft aankondigingen. De laatste maanden ervaren we echter dat veel particulieren, verenigingen en stichtingen hun aankondigingen rijkelijk laat insturen. Lang niet altijd lukt het dan nog om deze dan mee te nemen in de krant. Dus wees er op tijd bij. Sterker nog: hoe eerder, hoe beter. Daarnaast gaat de Dalfser Courant van woensdag 28 december al op vrijdag 23 december naar de drukker. Daarom geldt er voor die krant, wat aanlevering van persberichten betreft, de deadline van donderdagmiddag 22 december om 12.00 uur. In de eerste week van januari verschijnt er geen Oprechte Dalfser Courant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.