Workshop over de online bibliotheek

DALFSEN – Luisterboeken en e-books zijn voor leesliefhebbers een echte aanvulling. Maar hoe werkt het precies, digitaal lezen en luisteren? Op maandag 28 november is er in de bibliotheek in Dalfsen een workshop over de online bibliotheek. Leden van de bibliotheek hebben altijd toegang tot e-books en luisterboeken. In de workshop maken deelnemers kennis met de mobiele app voor de online bibliotheek en met een e-reader, laptop of tablet om van boeken te genieten. De workshop is van 19.00 tot 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Een vervolgbijeenkomst is gepland op 19 december. Aanmelden kan via

www.bibliotheekdalfsen.nl/workshoponlinebieb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.