Wie wordt 5-Ball kampioen van Dalfsen 2022?

DALFSEN – Iedereen kent het biljarten als de sport met de drie ballen. Maar er is meer. Sinds enkele jaren is het biljarten uitgebreid met een flitsende spelsoort: het 5-Ball. Er wordt ook een Nederlands kampioenschap georganiseerd door de KNBB.

Flitsend en snel en met vijf gekleurde ballen in plaats van drie. Een spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw. Het spel laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool. De puntentelling is geleend van het darten.

Ook eens 5-ballen?

Voor de achtste keer houdt biljartvereniging De Trefkoele het Open 5-Ball kampioenschap van Dalfsen. Dé gelegenheid om kennis te maken met deze jonge sport. Belangstellenden worden uitgenodigd zich hiervoor in te schrijven. De poulewedstrijden worden gespeeld op woensdag 21 en donderdag 22 december, zowel ’s middags als ’s avonds. Indien men voorkeur heeft voor een dagdeel, dan kan dit bij inschrijving aangegeven worden. De finalewedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond 23 december. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro inclusief een kop koffie. Er wordt in een poule gespeeld, dus altijd meer dan één partij. De partijen van een poule worden in één dagdeel afgewerkt. Er staat overigens een keu klaar voor degene die er zelf geen heeft.

Opgave

Opgeven kan tot en met 5 december via het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is in het sportcafé van De Trefkoele +. Dit formulier kan ook per mail worden opgevraagd bij evert.hulleman@planet.nl of telefonisch via: 06-20890698. Hier kan men ook terecht voor overige vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.