Verkoop kerstkleden aan huis voor goed doel

0244786_image001_2_1.jpg
.Dina Poortier maakt met naald en draad mooie kunstwerken voor het goede doel.

OMMEN – Dit jaar voor haar geen kerstmarkt waar dan ook. Maar dat is voor Dina Poortier uit Ommen geen reden om geen verkoop van handgemaakte kerstkleden te houden.

Daarom houdt de naadkunstenares van donderdag 1 december tot en met zaterdag 17 december van 10.00 tot 16.00 uur een verkoop aan huis. In haar garage aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen is een marktkraampje opgesteld met keus uit veel. Het gaat om kerstkleden in allerlei maten. Kleden voor de voet van de kerstboom maar ook tassen, kussens, schorten, pannenlappen enz. Het met naald en draad maken van mooie kunstwerken van stof is al een jarenlange hobby van Dina Poortier. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor ‘Good Hope’, een stichting die een medische post in zuidwest Oeganda ondersteunt. Wie meer wil weten kan met haar bellen: 0529-453144.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.