Sponsoren sieren met bordreclame hoofdveld van SC Lemele op

0244885_lemele_reclame.jpeg
.

LEMELE – De bloemist in het naburige Lemelerveld deed onlangs prima zaken. Liefst drie boeketten nam Gerard Kleinjan namens sportclub Lemele af. Die boeketten waren bedoeld als blijk van waardering voor drie sponsoren die de club een warm hart toedragen en hun naam via een reclamebord uitdragen langs
het hoofdveld van de voetbalclub op sportpark Zandeinde. De drie nieuwe reclameborden zijn gesponsord door Bouwbedrijf Bongers, RSL Handel, dat zich bezighoudt met de handel in tractoren en landbouwmachines, en Hellecate Auto’s.

www.sclemele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.