Sinterklaas komt slapen bij Bos Bedden Nieuwleusen

0243851_foto_pand.jpg
.

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – “Bij Bos Bedden wordt er op dit moment hard gewerkt. Sinterklaas heeft zijn slaapkamerinrichting over laten komen vanuit Spanje naar Nederland. Dit zodat Sinterklaas zich helemaal thuis mag voelen in ons land”, vertelt Rutger Veerman, de eigenaar van Bos Bedden. “Sinterklaas komt namelijk slapen in de etalage van Bos Bedden in Nieuwleusen en we zijn trots om hem te mogen ontvangen.”

Vrijdag 18 november wordt de slaapkamer van Sinterklaas helemaal klaar gemaakt. Aangezien Sinterklaas zaterdag de 19e aankomt in Nieuwleusen, is de slaapkamer op tijd klaar. Iedereen kan dan na de intocht een kijkje komen nemen. Want ja, deze magische slaapkamer van Sinterklaas, die wil je toch zien? Ook alle kinderen worden uitgenodigd. Ze mogen langskomen en een kijkje nemen in de slaapkamer, er is namelijk heel veel te zien!

Schoentje zetten

“Neem dan wel even je schoen mee”, geeft Rutger als tip mee. “Deze gaat Sinterklaas namelijk vullen en iedereen kan zijn schoentje (gevuld) weer ophalen op zaterdag 26 november. Wanneer je je schoentje weer ophaalt op zaterdag 26 november, zal Sinterklaas aanwezig zijn, samen met zijn Pieten! Iedereen kan tijdens het ophalen van zijn schoentje een echte meet and greet krijgen met Sinterklaas. Dit alles is geheel kosteloos en zonder aanmelden. Je kunt je schoentje komen brengen tussen 18 en 25 november tijdens de openingstijden van Bos Bedden Nieuwleusen. Sinterklaas en zijn pieten kijken ernaar uit jullie blij te maken en jullie te ontmoeten, tot dan!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.