Sociëteit Vechtdalvrouwen schenkt opbrengst pubquiz aan de Stichting Vechtgenoten

0244320_SVV_OVERHANDIGING_CHEQUE_1.JPG
.

OMMEN – Woensdag 2 november hield de Sociëteit Vechtdalvrouwen een pubquiz waarbij de volledige opbrengst bestemd was voor Stichting Vechtgenoten in Ommen. Afgelopen zaterdag werd de cheque door een aantal leden van de Sociëteit Vechtdalvrouwen officieel overhandigd aan Inge en Carla, de initiatiefnemers van het project.

Stichting Vechtgenoten is voor (ex-) kankerpatiënten en hun naasten een geliefde plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen of creatief bezig te zijn. De opbrengst van de pubquiz gaat naar de groep mensen in de leeftijd van 30-40 jaar. Mensen die vaak nog een jong gezin hebben en waarvoor de diagnose kanker een enorme impact heeft op het gezinsleven. Het persoonlijke verhaal van Inge en Carla op die avond maakte dit ook duidelijk en gaf aan hoe belangrijk de rol van de stichting is.

Nipte overwinning

Op 2 november namen maar liefst 105 deelnemers verdeeld in groepen van 5 of 6 deel aan de pubquiz die werd gehouden bij Charme Hotel Wildthout en gingen in 19 teams de strijd aan. Het was geen makkelijke opgave, maar met een nipte overwinning op de teams ‘Sigmund Teut’ en ‘Over de Tong’ werden de heren van de ‘Menschgruppe’ als winnaar uitgeroepen. Daarnaast was er een loterij die door 40 ondernemers in Ommen mogelijk gemaakt was door het sponsoren van mooie prijzen. Tot slot zijn er nog 10 bijzondere prijzen geveild; waaronder een Koesafari, een workshop parelketting maken en een diner inclusief overnachting bij Wildthout.
Aan het einde van deze bijzondere en gezellige avond maakte de voorzitter van de Sociëteit Vechtdalvrouwen, Elly Berkel, het geweldige eindbedrag bekend van maar liefst 5.250 euro, bestemd voor Stichting Vechtgenoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.