Oefenmeester Dik Runherd en v.v. Vilsteren zijn er snel uit

0245271_Runherd.jpg
.

VILSTEREN – De technische beleidsbepalers van voetbalvereniging Vilsteren kunnen ontspannen achterover leunen voor wat betreft de training en begeleiding van de eerste selectie. Ook volgend seizoen staat Dik Runherd als trainer voor de hoofdmacht. De oefenmeester uit Balkbrug gaat na de zomer zijn vijfde jaargang in en was in een eerder stadium ook al vier seizoenen verbonden aan de dorpsclub, met als thuishaven het lommerrijke sportcomplex de Molennesch. Overbodig te melden dat het van beide kanten goed bevalt. Een handdruk, een hamerslag en klaar, afgesproken, we gaan met elkaar door. Vilsteren heeft een smalle, maar voetbaltechnisch gezien aardige selectie en draait mee in de middenmoot van klasse 5E van het zondagvoetbal. “Ik zie voldoende perspectief in de spelersselectie”, vult Runherd aan. “Het is een jonge, gretige groep waar de club nog jaren plezier van kan hebben. Aangevuld met routiniers als Wouter Mars, Justus von Martels en Jelle Niens zit er tevens ervaring in de selectie, kortom een mooie mix van jeugdig elan en spelers die al jarenlang meedraaien. Een plaats in de subtop van de vijfde klasse en wie weet als verrassing een periodetitel pakken acht ik zeker niet ondenkbaar. Als trainer kan ik hier goed uit de voeten en ook qua gezelligheid past de club bij mij. Ik heb met alle plezier bijgetekend.”

 

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.