Lijsttrekker BBB Overijssel komt naar Vilsteren

(Advertorial)

‘Luisteren naar Overijssel is prioriteit’

VILSTEREN – De Overijsselse lijsttrekker Carla Evers komt op zaterdag 19 november van 11.00 tot 13.00 uur buurten met de BBB in Vilsteren, samen met Maurits von Martels en kandidaat Statenlid Ilona Lagas.

De partij presenteerde onlangs haar kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 15 maart volgend jaar. “Ik wil niet langer op de bank blijven zitten, maar het gezond verstand terugbrengen in de politiek”, zegt Evers, die zich hard gaat maken voor de leefbaarheid in Overijssel. Ze krijgt daarbij de steun van een divers en kundig team kandidaten, maar hoort graag direct van de Overijsselaars hoe zij denken over de toekomst van de provincie: “We komen niet naar Vilsteren om te vertellen wat wij allemaal vinden, maar om te luisteren.”

www.herbergdeklomp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.