‘Kerst in Dalfsen’ komt met de adventskalender

0244895_ef39fb564e434147a78f97d61e4e57d7-0001.jpg
.

DALFSEN – Waar de projectgroep ‘Kerst in Dalfsen’ voorgaande jaren wandelingen door verschillende kersttuinen hield, komt zij dit jaar met iets nieuws, namelijk met de adventskalender. Vanaf begin december ligt deze bij de AH, de Jumbo, bij de Readshop, bij Primera, Zussies en bij de bibliotheek om gratis mee te nemen. Ook kan de adventskalender online worden gevolgd via Facebook en Instagram: ‘Kerst in Dalfsen’.

Van 7 t/m 26 december is er elke dag een vakje om open te krassen. Scan de QR-code die dan verschijnt en lees, luister, geniet en doe mee. Op de zaterdagen en zondagen vóór kerst is er een speciale activiteit. De tijden en locaties staan op de dag zelf vermeld op de kalender en op Facebook en Instagram (Kerst in Dalfsen).

Feest van Licht

Door middel van de kalender wordt samen toegeleefd naar kerst. Het feest waarbij wordt gevierd dat Jezus geboren is en licht op aarde bracht. Bij deze hoopvolle gebeurtenis wordt stilgestaan tijdens het ‘Feest van Licht’ op kerstavond, 24 december om 19.30 uur in de Trefkoele. De adventskalender en de activiteiten zijn een initiatief van ‘Kerst in Dalfsen’ waar mensen uit diverse kerken in Dalfsen aan meewerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.