Jumbo Kamphuis WK pakket voor alle jeugdleden van FC Dalfsen

0244345_Jumbo_Kamphuis_4jpg.jpeg
.

DALFSEN – Afgelopen zaterdag konden alle jeugdleden van FC Dalfsen een Jumbo Kamphuis WK pakket ophalen op Sportpark Gerner.

In een speciaal ingerichte verwarmde tent stonden de gele tasjes keurig opgesteld en zijn nagenoeg alle pakketten uitgereikt. Het pakket is bedoeld om het WK voetbal wat extra glans te geven. Naast een speelschema op posterformaat bevatte het een drankje en wat lekkere snacks voor tijdens het kijken naar de wedstrijden. Afgelopen maandag was de openingswedstrijd van het Nederlands team te zien op een groot scherm. Alle jeugdleden waren opgeroepen om deze wedstrijd te komen kijken in de kantine van SV Dalfsen. De WK actie is mede mogelijk gemaakt door Jumbo Kamphuis en de Vrienden van SV Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.