Het Dalfser Kerstfestijn: vrijdag 16 en zaterdag 17 december

0244793_0129175Treintjekerstfair.JPG
.

DALFSEN – Elkaar ontmoeten, snuffelen op de kerstmarkt en genieten van een hapje en een drankje met muzikale omlijsting van verschillende artiesten. Daar staat het Dalfser Kerstfestijn voor. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december wordt alles uit de kast gehaald om in het centrum van het dorp de kerst in te luiden. Ook dit jaar nodigt Ondernemend Dalfsen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Op vrijdag 16 december start het festijn vanaf 18.00 uur met een gezellige kerstmarkt door de Prinsenstraat, Wilhelminastraat en op het Kerkplein. Struin langs de verschillende kramen en maak gebruik van mooie kerstkoopjes. De Dalfser winkeliers, maar ook andere verkopers hebben weer mooie aanbiedingen. Bij de katholieke kerk kunnen bezoekers de uitdaging aangaan bij het Rad van Avontuur en er zijn verschillende optredens waar men van kan genieten onder het genot van een kop snert of een braadworst. Ook aan kinderen is gedacht. Op verschillende plaatsen in het centrum zijn activiteiten. Maak ook kennis met de kerstman en de kerstvrouw en loop mee met de lampionnenoptocht die door de Oranjevereniging wordt georganiseerd. Deze start om 19.00 uur bij de Westermolen. De lampionnenoptocht eindigt op het Kerkplein. Ook op zaterdag 17 december is er een gezellige kerstmarkt door het centrum met mooie aanbiedingen en leuke kerstkoopjes. Excelsior en Popkoor 4 Ever Young verzorgen verschillende optredens in het dorp. Kinderen kunnen een ritje door het centrum maken met de kersttrein, of zich laten verrassen door de activiteit van Scouting Dalfsen. Uiteraard ontbreekt de levende kerststal niet. Kortom, het belooft weer een waar kerstfestijn te worden in Dalfsen.

Kraam huren?

Op de kerstmarkt zijn nog een aantal lege marktplaatsen. Belangstellenden die een willen kraam huren om kerstartikelen te verkopen, kunnen contact opnemen via e-mail: activiteitencommissie@ondernemenddalfsen.nl.

Foto (2018): Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.