Geslaagde benefietdrive voor de Voedselbank

0244342_IMG3660.jpeg
.

DALFSEN – Zaterdagmiddag 19 november hield Bridgeclub Dalfsen haar jaarlijkse benefietdrive in Het Roode Hert. Dit jaar was het doel de voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen. Zowel vanuit de eigen vereniging als vanuit de regio meldden zich vanaf 13.00 uur maar liefst 52 paren. Iets voor 13.30 uur vertelde Ada Dierkx namens de Voedselbank de deelnemers iets meer over de organisatie. Vervolgens kon de voorzitter van Bridgeclub Dalfsen, Henk van Essen een cheque aanbieden met het mooie bedrag van 1000 euro. Na een gezellige middag bridgen werd de uitslag bekend gemaakt. Dankzij de ruime sponsoring van vele ondernemers in Dalfsen konden aan de winnaars diverse prijzen worden uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.