Doe mee met de optocht op Koningsdag 2023!

OMMEN – De voorbereidingen voor Koningsdag 2023 zijn gestart. En dat betekent: versierde karren en fietsen, ouderenavond in Oldenhaghen, een aubade, een feestterrein, vuurwerk én…….. een optocht!

Sinds jaar en dag is de optocht één van de pronkstukken op Koningsdag in Ommen, die bekend staat om de geweldige creaties van scholen, bedrijven, verenigingen en andere deelnemers. Ook de buurtschappen en muziekverenigingen zijn daarin niet weg te denken.

Inloopavond

“Dit jaar organiseren we het net even anders”, zegt het bestuur van de Oranjevereniging. “We roepen nu juist jou op om met een versierde (praal)wagen deel te nemen aan de optocht. Ben jij onderdeel van een fanatieke groep bouwers, afkomstig uit een straat, een wijk, een vriendengroep, een (sport)vereniging, een groep ouders van kinderen op dezelfde school, óf ben jij op een andere manier verbonden met een groep enthousiastelingen? Meld je dan nu aan voor de optocht op Koningsdag 2023!”

Op woensdag 14 december tussen 19.00 en 20.00 uur is er bij Tante Pos een inloopavond. Op deze avond worden alle belangstellenden bijgepraat over de ins en outs voor de deelname aan de optocht. Uiteraard is de vereniging ook te bereiken via oranjeverenigingommen@outlook.com. Meteen aanmelden is ook mogelijk. Check www.oranjeverenigingommen.nl/optocht/ of scan de QR-code. De inschrijving sluit op 1 januari 2023.

0244907_Oranjevereniging-Ommen1.jpg
.

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.