De Stuwzangers weer naar Het Boskamp

0244900_thumbnailDE_Stuwzangers_in_actie.jpg
.

DALFSEN/HEINO – Op zondagmiddag 11 december komen de Stuwzangers uit Vilsteren weer naar Het Boskamp (Sterrebosweg 2). Zij brengen een aantal nieuwe nummers ten gehore, waaronder ‘Festival der Liebe. Het koor wordt begeleid door zes instrumentalisten.

Het is inmiddels een traditie dat De Stuwzangers hier in december onder leiding van Flip Jonkman een muzikale middag verzorgen. Omdat het altijd ‘volle bak’ is, is het raadzaam om op tijd te komen: het optreden begint om 14.30 uur. De entree is vijf euro en bezoekers zijn van harte welkom na telefonische opgave. Dit kan door te bellen naar via 0529-431712 (ma t/m vrijdag na 13.00 uur) of per e-mail via: info@hetboskamp.nl.

Parkeren

Parkeren die middag kan uitsluitend op de parkeerplaats of langs de weg. Meer info over de Stuwzangers Vilsteren is te vinden op

www.destuwzangers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.