Contract voor uitbreiding Brugstede in Lemelerveld getekend

0244606_Tekenmoment2.JPG
.

LEMELERVELD – Vechtdal Wonen, Sallandse ouderenzorgorganisatie ZGR en Haafkes Bouwondernemers uit Goor hebben de handen ineen geslagen voor de uitbreiding van ZGR Brugstede in Lemelerveld. Naar verwachting zal de bouw in de eerste maanden van 2023 starten.

De uitbreiding bestaat uit vijftien extra appartementen, waarvan dertien zorgappartementen en twee sociale huurwoningen. ZGR voorziet daarmee in de toenemende vraag naar 24-uurs zorg in de regio die terug te zien is in de lange wachtlijst van de locatie. Om de uitbreiding te realiseren zullen vijf woningen aan de Kampfstraat worden afgebroken.

De start van de samenwerking werd vorige week maandagmiddag officieel gemarkeerd met een tekenmoment op de woonzorglocatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.