Concert Hervormd Zangkoor

OMMEN – Aankomende vrijdagavond 25 november houdt het Hervormd Zangkoor een concert in de Hervormde kerk in Ommen. Het begint om 20.00 uur, een toegangskaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar bij The ReadShop, bij één van de leden of voor aanvang bij de deur. Het gemengd koor zingt liederen met het thema: Geloof, Hoop en Liefde. Het zijn met name bekende liederen die vaak te horen zijn bij ‘Nederland Zingt’. Bezoekers kunnen verder deze avond genieten van het orgelspel van Frans Dijkstra en ook de vaste pianist Marcel ten Brinke uit Kampen is van de partij. De solozang deze avond is van Anne Braad-ten Brinke eveneens uit Kampen, zij speelde al vaker een belangrijke rol tijdens concerten in Ommen. Ook neemt ze haar viool mee. Het geheel staat onder leiding van dirigent Ron Breukelman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.