BoekStart

REGIO – In de eerste week van december is er weer een BoekStart-uurtje in de bibliotheek. Kinderen van 0-4 jaar met ouders of grootouders zijn van harte welkom in Oudleusen, Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld.

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg in aanraking worden gebracht met lezen. Kinderen die al jong gewend raken aan boekjes en verhalen, hebben later een flinke voorsprong in hun taalontwikkeling. Ze spreken beter, kunnen verhalen goed navertellen en leren gemakkelijker lezen en schrijven.

Waar en wanneer

Lezen is niet alleen waardevol, het is vooral ook gezellig. In het BoekStart-uurtje in de bibliotheek wordt iedere maand voorgelezen uit de prachtigste kinderboeken en er worden liedjes gezongen. Het BoekStart-uurtje is in de bibliotheek in Lemelerveld op donderdag 1 december, in Oudleusen op dinsdag 6 december en in Dalfsen en Nieuwleusen op woensdag 7 december, telkens met aanvang om 10.00 uur. Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen overigens gratis lid worden van de bibliotheek. Wie zijn kind als baby aanmeldt als lid, ontvangt een BoekStartkoffertje cadeau vol prachtige boekjes. Meer informatie is te vinden op

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.