Blijspel: Hoogheid uw kameel staat voor 

OMMERKANAAL – Op 25 en 26 november wordt het blijspel ‘Hoogheid uw kameel staat voor’ opgevoerd in het buurthuis van Ommerkanaal.

Het gaat hier om een klucht waarbij een Oosterse Prins drie jaar lang een briefwisseling heeft onderhouden met een Hollands meisje. Uit deze briefwisseling is een grote liefde gegroeid. Nu komt de prins met zijn gevolg naar Holland om het meisje tot zijn bruid te maken. Maar het spel zou geen dwaze klucht zijn, als het meisje niet drie jaar geleden bij gebrek aan een goede foto van haarzelf, de foto van haar vriendin aan de prins had gestuurd. Dat dit de oorzaak wordt van grenzeloze verwarring is dan ook uitermate begrijpelijk. Het begint om 20.00 uur. De entree is 7,50 euro per persoon en donateurs betalen 5 euro. Hierbij is een kop koffie met wat lekkers inbegrepen. Kinderen van de basisschool hebben gratis toegang maar moeten wel een kaartje reserveren. Bestel snel, want vol is vol. In de pauze zijn er loten te koop voor de grote verloting na afloop met mooie prijzen. Kaartjes zijn te bestellen bij: Ina Grootens: 0523 – 613519 of bij Dik Kroese: 0523 – 676419.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.