Atlete Yvonne Meijer pakt goud op NK-cross

TILBURG – Op het universiteitsterrein in het Brabantse Tilburg werd in het voorbije weekeinde het NK cross afgewerkt.

Yvonne Meijer had zaterdag haar dag en pakte goud op haar 7500 meter in de categorie V40 (vrouwen 40-plus). De hardloopster uit Witharen liep tactisch mee in de kopgroep en versnelde in de eindfase. Met enkel uitzicht op haar rugnummer liep Meijer de concurrentie op twintig seconden. Junior Nora Assink finishte zondag als negende op de 3750 meter en liet de chronometer stoppen bij 14.42 minuten. Senior Aline Kootstra liep op de sprintcross (2400 meter) aanvankelijk mee in de kopgroep, maar moest deze in het zicht van de finish laten gaan. Haar tijd van 7.40 minuten, welke goed was voor de achtste stek, mag beslist gezien worden.

Yvonne Meijer loopt weg van de concurrentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.