Zoekplaatje

0241211_zoekplaatje_38-2022.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Deze week een foto van lang geleden: het moet in de jaren 1941-42 zijn geweest. Het betreft de huishoudschool de Maat. Wie heeft herinneringen aan deze school en de mensen die erop zaten.
Bij het CCO zijn de namen bekend van enkele meisjes op de middelste rij, maar de werkgroep wil ook graag zoveel mogelijk de namen van de overige jongedames invullen.

*V.l.n.r. bovenste rij nrs. 1 t/m 6 onbekend.
*Tussenrij: nr.1 onbekend.
*Middelste rij: vanaf links, nr.1: Janna H.Willems, nr. 2: Jennigje Klein Lugtenbelt, nr. 3: Albertha Grotemarsink en nr. 4: Minie Dankelman. De nummers 5, 6 en 7 zijn niet bekend.
*Zittend vooraan: nrs. 1 en 2 onbekend.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 38-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen, den Oordt 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op de donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief inzien via www.cco-collectiebank.nl en op de website: www.museum-ommen.nl.
 

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.