Vrijwilligers AutoMaatje krijgen een rondleiding

0241712_rondleiding_Ommen_AutoMaatje_okt_2022.jpg
.

OMMEN – Een aantal vrijwillige chauffeurs van ANWB AutoMaatje Ommen heeft een rondleiding door Ommen gemaakt. Stadsgids Peter Kramer leidde twee groepen rond waarbij historische verhalen en anekdotes de revue passeerden.

De tocht begon bij het Laer en eindigde bijna twee uur later met een kopje koffie in het centrum. “We zijn heel blij met onze vrijwilligers”, zegt Jolenta Vijfvinkel van WijZ welzijn. “Door hun inzet en enthousiasme worden de vele deelnemers overal in Ommen en ver daarbuiten ergens naartoe gebracht.”

Voor wie ANWB AutoMaatje nog niet kent: het betreft een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Men betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van 0,35 cent per kilometer aan de vrijwillige chauffeur. Belangstellenden die gebruik willen maken van AutoMaatje of zich willen inzetten als vrijwillig chauffeur, kunnen op werkdagen contact opnemen tussen 9.00 en 12.00 uur met 06-55732945.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.