Volksdansvereniging huldigt leden

NIEUWLEUSEN – De Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen en omstreken huldigde tijdens de jaarlijkse avond twee van hun trouwe leden. Dieks Tuten is al 20 jaar lid en ontving een bos bloemen en Dinie Bult met 25 jaar lidmaatschap ontving een sierglas met een inscriptie en een tegoedbon. De vereniging geeft al jarenlang volksdansvoorstellingen in zorgcentra en op braderieën en is op zoek naar nieuwe dansers/danseressen of dansparen. Ook muzikanten op accordeon zijn van harte welkom. Volksdans is een prima inspanning en ontspanning voor het lichaam en de geest en brengt bovendien gezelligheid en saamhorigheid. Bel voor meer info naar Dick Gerritsen 0529-482691 of naar Egbert Kappert 0529-483391.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.