Voetmeetdag Schoenenhuis Jan Pas

0241976_Jan_Pas_1.jpg
.

(Advertorial)

DEN HAM – Op vrijdag 28 oktober van 15.30 uur tot 20.30 uur houdt Schoenenhuis Jan Pas aan de Brinkstraat 20 in Den Ham een Voetmeetdag in samenwerking met Voetencentrum Wender en Wolters Schoenmakers.

Hendriëtte Bruin van Schoenenhuis Jan Pas zegt hierover: “We willen dat iedereen goed geschoeid de winter ingaat en daarom organiseren we deze dag. Marloes Goossen van Voetencentrum Wender komt gratis drukmetingen van de voeten doen en iedereen die voetklachten heeft kan bij haar terecht. Hierbij kun je denken aan voorvoetklachten of hielspoor. Ook geeft Voetencentrum Wender advies aan mensen die lijden aan diabetes.

Wintercheck

Voetencentrum Wender is overigens regelmatig te vinden bij Schoenenhuis Jan Pas. In de winkel in Den Ham is één keer in de twee weken op vrijdagmiddag een podotherapeut aanwezig in de vaste behandelruimte in de winkel, dit tussen 13.30 en 17.00 uur. Op deze vrijdagen is er een vrij inloopspreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. “Tijdens de Voetmeetdag is ook schoenmaker Leon Wolters aanwezig. Hij geeft een gratis poetsbeurt en wintercheck van je schoeisel” vervolgt Hendriëtte Bruin, “Zo werken we tijdens deze gezellige dag allemaal samen, zodat mensen goed geschoeid de winter tegemoet gaan.

Appeltaart

Tijdens de Voetmeetdag (en de zaterdag erna) ontvangt iedere klant bij een besteding vanaf 75 euro bovendien een lekkere appeltaart van de warme bakker. Wie meer informatie wil over de Voetmeetdag kan bellen naar Schoenenhuis Jan Pas in Den Ham: 0546 – 671267.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.