Spooktocht in het Gerner bos

DALFSEN – Saam Welzijn houdt op vrijdag 11 november een heuse spooktocht in het Gerner bos en nodigt alle kinderen vanaf 10 jaar uit.

Het bos staat dan vol met enge spoken die jou op de hielen zitten en je de stuipen op het lijf jagen, durf jij het aan? Geef je dan op via afters’cool: www.kerngezonddalfsen.nl.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zich aanmelden voor twee verschillende tijdsblokken. De groepen uit het eerste tijdsblok (10 tot 13 jaar) vertrekken tussen 19.30 en 21.00 uur. De groepen uit het tweede tijdsblok (14+) vertrekken tussen 21.00 en 22.30 uur. Iedereen dient zich individueel op te geven. Wil jij met je groepje lopen? Stuur dan nog een extra mailtje naar bjorn.niens@trefkoeleplus.nl. De tocht start vanaf manege Gerner, Wagteveldweg 3A Dalfsen en van belang is om op de fiets te komen of ervoor te zorgen dat je gebracht wordt. Zo blijft de vervoersdrukte laag op het terrein.18-plussers die liever willen helpen als spook of schminker, kunnen ook mailen naar Bjorn of bellen naar: 06-31694804.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.