Speelochtend op basisschool Hoogengraven

0241972_CDS_Hoogengraven.jpg
.

(Advertorial)

STEGEREN – Op de groenste basisschool van Overijssel vindt op 29 oktober a.s. een speelochtend plaats voor alle kinderen uit Ommen en omgeving.

Christelijke basisschool Hoogengraven wil graag aan kinderen en hun ouders laten zien hoe uniek de locatie is, maar ook hoeveel er mogelijk is op de school. In de ochtend zal er een stukje van het onderwijs te zien zijn in de vorm van natuur en techniek. Vakken waar de school graag aandacht aan besteedt. Zo zal ‘De Woudschool’ aanwezig zijn. Zij verzorgen uniek buitenonderwijs aan alle kinderen van de school. Ook kan er gewerkt worden met technische opdrachten. Natuurlijk pakt de school groots uit. Zo is er een kabouterpad, zal er een springkussen zijn en kunnen kinderen broodjes bakken boven het kampvuur. Natuurlijk kan er ook gespeeld worden op het plein en het sportveld van de school. Ontdek bijvoorbeeld de kabelbaan! Kinderen die komen spelen zullen er al snel achter komen dat je je op CDS Hoogengraven niet snel verveelt. En dat op maar een korte -veilige- fietsafstand van Ommen. Hopelijk zijn er veel kinderen en ouders benieuwd. Komen jullie ook? Van harte welkom aan de Coevorderweg 20 in Stegeren! De speelochtend start om 10.00 en duurt tot 11.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.