Plankenkoorts Lemelerveld met De familie van mijn vrouw

0241777_Repetitie.jpg
.

LEMELERVELD – Toneelvereniging Plankenkoorts brengt op donderdag 3 en zondag 6 november de klucht ‘De familie van mijn vrouw’ op de planken in Zaal Reimink in Lemelerveld.

Dit stuk speelt zich af in de nieuwe woning van Jack en Stella op de Vredeheuvel. Wanneer de ouders van Stella op bezoek komen, is er van de vrede al snel weinig meer over. Dit is met name te danken aan (schoon)moeder Arabella, die met haar bemoeizucht nogal wat onrust veroorzaakt. De spanningen lopen zelfs zo hoog op dat er uiteindelijk een detective aan te pas moet komen. De voorstelling op donderdag begint om 20.00 uur en die op zondag om 14.00 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Blitsspul. Aan de kassa kosten kaarten 10 euro. De jeugd tot en met 12 jaar mag gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.