Meester Roos: van klaslokaal naar Stoomfabriek

0241731_Ton_Roos.jpg
.

DALFSEN – Zaterdag 29 oktober ‘beklimt’ Ton Roos het podium in de Stoomfabriek met zijn oude zangmakker Herman Erbé. Individueel én samen brengen ze een programma met zowel Amerikaanse folksongs als vrolijke en serieuze Nederlandse liedjes en chansons.

Ooit stond hij voor de klas op basisschool De Pleijen in Dalfsen. Velen kennen hem daar nog van en dan met name als de muzikale meester-met-de-gitaar, die de leerlingen gemakkelijk aan het zingen kreeg. Na een lange onderwijsloopbaan in Zwolle (Deltion Sprint Lyceum) is het tijd om herinneringen op te halen aan zijn zangcarrière, die voorafging aan het leraarschap.

‘Liefde voor later’

Het belooft een bijzondere avond in De Stoomfabriek te worden met deze twee troubadours die geen gladde show uitvoeren maar juist zonder opsmuk liedjes ten gehore brengen, waarvan zij het zingen meer dan waard vinden: ‘Liefde voor later’. Ton Roos en Herman Erbé, aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Dalfsen, via de site of aan de zaal.

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.