Lezing over desinformatie en media

NIEUWLEUSEN – Op donderdag 3 november geeft hoogleraar/lector media Tamara Witschge een interactieve lezing over (des)informatie en media in de bibliotheek in De Spil. Omdat nepnieuws en de gevolgen hiervan zeer actueel zijn, zijn kennis en bewustwording van (des)informatie belangrijk om democratie en vrijheid te behouden. Tamara Witschge neemt het publiek mee in de tien zaken die iedereen moet weten over deze onderwerpen. Hoe kunnen wij bronnen natrekken en wijs omgaan met informatie en desinformatie? De lezing begint om 19.30 uur. Aanmelden kan bij het Infopunt of via

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.